Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthona - 8572 Bakonyszücs, Petőfi u. 2.

Támogatóink

HungaroControl Zrt.


A HungaroControl Zrt. 50 ezer forintos támogatása 2019. április 1-én érkezett számlánkra. Támogatásukat hálásan köszönjük!

Vissza az oldal tetejére...


Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke


Dr. Kövér László házelnök úr 2019. április 1-én újabb 2 millió forintos adománnyal támogatta az Otthon működését. Segítségét hálásan köszönjük!

Vissza az oldal tetejére...


Körmendi József és felesége


Karácsonyi ajándékként 250 ezer forint támogatást kaptunk tőlük. Támogatásukat hálásan köszönjük!

Vissza az oldal tetejére...


Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke


A "Mikulás hozta" Dr. Kövér László házelnök úr 2 millió forintos adományát, mellyel az Otthon működését támogatta. Segítségét hálásan köszönjük!

Vissza az oldal tetejére...


Köszönetnyilvánítás

Az október hetedikén megtartott koncert révén nemcsak négy millió forint támogatásban részesült az Otthon. Bár „égető” szükség volt (van), a működést biztosító támogatásra – anyagiakkal össze nem mérhető óriási erkölcsi hozama a kapcsolatépítés. És bár infrastruktúránk most is zajló átépítése miatt ebben az évben többletkiadást jelentett, hogy bérleményekben fogadtuk klienseinket – a Rehabilitációs Otthonra irányuló figyelmet éppen úgy megköszönjük, mint a materiális segítséget.

  • A koncertnek köszönhetjük, hogy kapcsolatba kerültünk a Demján Sándor Alapítvánnyal. Demján Sándor özvegye megtisztelte jelenlétével az intézményt, így módunkban volt személyesen megköszönni azt a 250.000 forintos adományt, amellyel a koncertet szponzorálták. Az Alapítvány kuratóriumi elnökét: Dr. Valastyán Pál urat egy hosszabb telefonbeszélgetés során sikerült megismernünk.
  • Ugyancsak az október hetediki eseménynek köszönhetjük, hogy régebbi támogatónk: a Boiron Hungária Kft. képviselője néhány év „szünet” után újra felvette velünk a kapcsolatot, s folytatva a szép hagyományt, számlánkra utalta a karácsonyra szánt 300.000 forintot.

Tiborcz István is hű maradt intézményünkhöz. 2016-ban kezdte el 5 millió forintos karácsonyi adományával megsegítésünket, majd figyelemmel kísérve erőfeszítéseinket a közelmúltban nemcsak 3 millió forintot utalt számlánkra. Ismeri gondjainkat, így egy teljes lakást összkomfortossá tévő lakberendezési tárgyakkal segítette most épülő apartmanjaink bútorral való ellátását. A válogatottan szép berendezés legalább két – klienseknek szánt – lakosztályt tesz majd otthonossá.

A HungaroControl Zrt. több mint egy évtizedes támogatónk. Véletlenül tudtuk meg, hogy igen jelentős összeggel járultak hozzá a koncert bevételéhez.

Karácsony előtt különösen jól eső érzés kimondani, leírni: KÖSZÖNJÜK!!!

Minden adomány újabb remény, újabb egymást-segítő találkozást, közös élményt, vigasztaló beszélgetést és a „Második Otthon” továbbélését alapozza meg, építi tovább.

Ahogy Rónay György írja: „Szívekbe írok, századokra él.”

Bakonyszücs segítői „szívekbe” írnak...

Áldott Karácsonyt mindenkinek!

Bakonyszücs, 2018. december

Dr. Bakos-Tóth Márta

otthonvezető


Tiborcz István


2018. november 24-én 3 millió forintot adományozott az Otthonnak.

Vissza az oldal tetejére...


Mátyásy Mária


budapesti támogatónk októberben megvásárolta számunkra az épületek fűtését biztosító kazánokat, melynek értéke 1.013.600.- Ft volt. Ezúton is hálásan köszönjük a segítségét.

Vissza az oldal tetejére...


Körmendi József


2018-ban két alkalommal, összesen 500 ezer forinttal támogatta az Otthon működését, melyet ezúton is hálásan köszönünk.

Vissza az oldal tetejére...


A szerződés aláírása
A szerződés aláírása

Nemzeti Alapítvány


Október 4-én aláírásra került a Nemzeti Alapítvánnyal megkötött Támogatási szerződés.
A támogatás összege 50 millió Ft, melyet infrastruktúránk bővítésére és korszerűsítésére használhatunk fel.

Tovább...

Vissza az oldal tetejére...


Magyar Villamos Művek Zrt.


2017. július 27-én 15 millió forintot adományozott az Otthonnak.

Vissza az oldal tetejére...


Körmendi József


2017. június 1-én 1 millió forintot adományozott az Otthonnak.

Vissza az oldal tetejére...


Tiborcz István


2016. december 21-én 5 millió forintot adományozott az Otthonnak.

Tiborcz István fogadása
Tiborcz István fogadása

Április 27-én vendégünk volt Tiborcz István. Édesanyjával, Zsuzsa asszonnyal érkezett. Bár szürke volt az ég, ahogy beléptek éppen jelen lévő 25 fős közösségünkbe, megszűnt a vendégváró feszengés, és egy családi ünnep hangulata váltotta fel a bizonytalanságot.

Azok a gyermekek, fiatalok és szüleik, akiket a rosszindulatú daganatos betegség nem átlagos küzdelemre kényszerített, nagyon érzékenyek, és nagyon fogékonyak az őszinte szeretetre, barátságra.
Látogatóink azonnal elnyerték a rokonszenvet. A gesztusok nem hazudnak. István szerényen elhallgatta volna, hogy december 21-én ötmillió forinttal támogatta intézményünket.

Tovább...

Vissza az oldal tetejére...